با RoboFly (روبوفلای) آشنا شوید!

RoboFly (روبوفلای)

با RoboFly (روبوفلای) آشنا شوید! یکی از مشکلات موجود در طراحی پهپادهای بسیار کوچک، تأمین انرژی مصرفی آن‌ها است. هر چقدر ابعاد پهپاد کوچک‌تر شود، وزن آن نیز کمتر خواهد شد و هر چقدر وزن پهپاد کمتر شود. بال‌های کوچک آن نمی‌تواند هر منبع تغذیه با هر وزنی را با خود به پرواز درآورد.

یکی از مشکلات جدی در طراحی پهپادهای بسیار کوچک موسوم به حشره رباتیک (Robotic insect) استفاده از منبع تغذیه بسیار سبک است. منبع تغذیه نباید هیچ‌گونه وزن اضافه برای حشره رباتیک RoboFly ایجاد کند، در غیر این صورت مانع پرواز آن می‌شود.  با RoboFly (روبوفلای) بیشتر آشنا شوید :

شایان توجه است که برای طراحی و ساخت حشره‌های رباتیک نمی‌توان از هر منبع تغذیه‌ای با هر وزن و ابعادی استفاده کرد.

محققان دانشگاه واشنگتن برای حل مسائل موجود چاره‌ای اندیشیدند.

آن‌ها برای انتقال شارژ مورد نیاز به حشره‌ای رباتیک به نام  RoboFly از پرتوهای لیزر کمک گرفتند.

با این طراحی جدید، حشره رباتیک  RoboFly  بدون نیاز به حمل منبع تغذیه و تنها با کمک پرتوهای لیزر به پرواز درمی‌آید.

سایبر فولر، یکی از محققان این گروه تحقیقاتی که نویسنده اصلی مقاله معرفی این حشره رباتیک است، در این مورد می‌گوید:

پیش از این پرواز حشره‌های رباتیک بی‌سیم تنها یک داستان تخیلی بود که اکنون تبدیل به واقعیت شده است. حشره رباتیک RoboFly مجهز به منبع تغذیه بی‌سیم است و مسئله حمل منبع تغذیه سنگین در این پهپاد برای همیشه حل شده است. RoboFly بدون نیاز به اتصال مستقیم به منبع تغذیه، به پرواز درمی‌آید.

در طراحی این پهپاد بسیار کوچک،‌ پرتو لیزر نامرئی و باریکی به سلول فوتوولتائیک روی حشره رباتیکی ارسال می‌شود که این سلول می‌تواند انرژی نور را به برق تبدیل کند.

البته به این علت که مقدار ولتاژ،‌ برای به پرواز درآوردن RoboFly کافی نبود،‌ تیم تحقیقاتی تصمیم گرفت که مدار الکترونیکی دیگری به حشره رباتیک اضافه کنند.

این مدار جدید می‌تواند ولتاژ تولیدشده توسط سلول فوتوولتائیک را از ۷ ولت به ۲۰ ولت افزایش دهد. این مدار کوچک و سبک،‌ مجهز به میکرو کنترل هوشمندی است که می‌تواند به RoboFly کمک کند تا شبیه به یک حشره واقعی پرواز کند.

با وجود اینکه طراحی RoboFly موفقیت‌آمیز بوده است؛ ولی هنوز محققان دانشگاه واشنگتون برای بهبود و ارتقای آن به تلاش خود ادامه می‌دهند تا در آینده دنیا شاهد تغییرات بهتری در حوزه طراحی و ساخت پهپادهای بسیار کوچک باشد.

https://news.sky.com

برای استفاده از همه امکانات سایت به کوکی ها مجوز دهید.